Bárta se již tradičně stal jednou z tváří kalendáře DEBRA na podporu lidí, kteří trpí nemocí motýlích křídel. Spolu s patronkou organizace a dalšími známými tvářemi přišel kalendář i veřejně představit v klubu La Fabrika.

Na akci ovšem nedorazil sám, ale naopak v doprovodu celé rodiny. Spolu s manželkou Alžbětou Plívovou (33), s níž se zpěvák po několikaletém vztahu tajně oženil v květnu 2015, se tak poprvé na veřejnosti pochlubili synkem Mikulášem.

Ten přišel na svět letos v srpnu a od té doby roste jako z vody. Nejprve si lebedil v kočárku, ale jakmile ho z něj rodiče vyndali a nosili ho v klubu v náručí, bylo poznat, že se miminko už pořádně pronese. Manželé si s ním proto vzájemně pomáhali a střídali se v péči o něj.

Alžběta s chlapečkem v náručí dokonce zapózovala fotografům. Dan pro změnu Mikulášovi náležitě dokazoval svou otcovskou lásku, když ho něžně držel v náručí a opatrně mu držel hlavičku. V jedné chvíli mu dokonce dal jemnou pusinku na hlavičku.

Spolu s Bártou dorazila ale také jeho starší dcera, kterou má z předchozího vztahu se spisovatelkou Kateřinou Procházkovou (43). Jedenáctiletá blondýnka Eliška se vesele usmívala do objektivů a ke slavnému tatínkovi se chvílemi tulila. Bylo znát, že si rozumí i nevlastní maminkou.

VIDEO: Dan Bárta ve Varech promluvil o těhotenství manželky. Co tehdy prozradil?

Video
Video se připravuje ...

Dan Bárta: Ve Varech odtajnil těhotenství manželky! Je to koloběh života! Blesk TV

Fotogalerie
54 fotografií