Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž zastřelil manželku (†41), aby mohl žít se striptérkou (24), se kterou měl poměr

Autor: shp - 
13. listopadu 2017
19:25

Kinney J. Glasson Jr. (36) z Oklahomy žil dvojím životem. Doma se tvářil jako milující manžel a starostlivý otec pětileté dcerky. Jenže ve skutečnosti měl za zády manželky Erin Glasson (†41) poměr se striptérkou Revou Ann Smith (24). Nakonec se rozhodl, že chce strávit zbytek života právě s prostopášnicí, která si vydělávala kroucením zadnicí u tyče. Ženu, která za něj byla provdaná 10 let, střelil chladnokrevně do zad.

Záznam telefonátu z prosince 2014 ukázal, jak moc byl Kinney zamilovaný. „Chci být s tebou každou noc. Nechci nikoho ani nic jiného. Miláčku, miluji tě víc než cokoliv na světě,“ dával najevo své city. Bohužel nevolal své manželce, ale milence, kterou poznal ve striptýzovém klubu.

I té ale lhal. Tvrdil jí, že je agent FBI, a dokonce jí ukázal falešný odznak. Když prasklo, že je ženatý, tvrdil, že jeho biologická dcera je adoptovaná a nalézá se právě uprostřed rozvodového řízení, které brzy skončí. Reva, která u tyče tančila pod jménem Heaven (nebe), nakonec se svým pochybným zaměstnáním skončila.

Nakonec ale skončila ve vězení kvůli neoprávněnému řízení vozidla. A právě milostné telefonáty do věznice, které jsou nahrávány, usvědčily Kinneyho z nevěry. Záletný manžel se nakonec rozhodl, že chce žít s Revou. Naplánoval si, že manželku, která mu dala vše, zabije pistolí.

Když spala, střelil ji chladnokrevně do zad. Pro policii si přitom vymyslel báchorku, že je přepadl v noci lupič. S ním se měl poprat a vymyšlený vetřelec mu měl při střelbě strčit do ruky tak, že Kinney měl střelit svou ženu do zad. Báchorce však naštěstí porota neuvěřila a muže uznala vinným z vraždy prvního stupně.

Odsouzen byl na doživotí. Možnost zažádat o podmínečné propuštění dostane nejdříve, až mu bude 70 let. Kinney si totiž myslel, že kromě partnerské svobody na něj po vraždě čeká i životní pojistka manželky ve výši v přepočtu 1,1 milionu korun. „Prosím vás o slitování,“ žadonil muž před vynesením rozsudku. „Své manželce jste žádnou lítost neukázal,“ odvětil mu soudce.

Podívejte se na případ z Česka: Zeť zastřelil rodiče své exmanželky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání