Modelka světového formátu Simona Krainová se rozhodně nešetří. Přestože se necítila vůbec dobře, měla původně v plánu z brněnského festivalu pokračovat rovnou do Ostravy na tamní Fashion Weekend. Tam na ni také čekal její manžel Karel Vágner. Zdraví Simoně však cestu nedovolilo. „Nezlobte se, nic nebudu komentovat. Moje manželka a její zdraví je pro mě to nejpřednější na světě,“ řekl Blesku manžel topmodelky Vágner.

Slabost pociťovala Krainová už před vystoupením, nedbala však signálů svého těla a vrhla se naplno do práce. „Už před akcí si stěžovala na bolest krční páteře a trochu se bála, jestli akci zvládne. A to chtěla ještě odjet do Ostravy,“ dodal svědek z Brna.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová (vpravo) na pódiu v Brně. Později při nácviku choreogrfie rekordního tance nečekaně zkolabovala Zdeněk Matyáš

Na snímcích se přitom zdá Simona plná života, září úsměvy a tančí s ostatními. Pak ale přišlo něco, co nikdo nečekal. „Spadla před lidmi a pomohli jí do zákulisí. Doktoři jí dali kalciovou injekci a doporučili jí CT vyšetření. Záhy odjela do Prahy,“ řekl Blesku zdroj, který měl být v Brně u toho, když se modelka zřítila k zemi.

Samotná modelka se nechtěla ke svému zdravotnímu stavu blíže vyjadřovat a co přesně ji trápí, nesdělila. „Nezlobte se, není mi dobře. Kdykoliv jsem ve své pracovní kariéře byla schopna splnit své pracovní závazky, tak jsem to udělala, dnes to možné nebylo,“ uvedla jen.

VIDEO: Simona Krainová: Po ránu děsím učitelky ve školce.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová: Po ránu děsím učitelky ve školce. Igor Březina / BPŽ

Fotogalerie
26 fotografií