Klávesista z kapely Standy Hložka (63), který například doprovázel Michala Davida (57) v Americe, si jen tak nezahraje. Léčení vydá na několik měsíců. „Jsme ohrožený druh,“ říká k tomu Standa. A Michal dodává: „Doufám, že spravedlnosti bude učiněno zadost. Pavlovi přeju brzké uzdravení.“ 

Březina hrál s kolegy na svatbě, která se ze 7. října protáhla do druhého dne. „Nechtěli nás pustit, tak jsme slíbili přídavek,“ popisuje Pavel. Dali si přestávku, při níž dva mladíci začali mlátit do jeho kláves. Muzikant šel svůj předmět obživy za sto padesát tisíc bránit. Jeden z mladíků mu dal pěstí, druhý mu rozkopl koleno. „Ležel jsem na zemi a oni do mě, než zasáhli kolegové, kopali,“ vzpomíná Březina.

Dva měsíce musí mít koleno v sádře, pak ho ještě čekají měsíce rehabilitací. Zlínská policie už napadení muzikanta vyšetřuje. „Dva mladíci, oba z Prahy, 20 a 25 let, jsou podezřelí hned ze dvou trestných činů – ublížení na zdraví a výtržnictví,“ řekla Nedělnímu Blesku zlínská policistka Monika Kozumplíková. V případě prokázání viny hrozí neurvalcům až tři roky vězení.

VIDEO: Roman Skamene: Už jsem zmoudřel! Ale štve mě, když ženský hekaj!

Video
Video se připravuje ...

Roman Skamene: Už jsem zmoudřel! Ale štve mě, když ženský hekaj! Dušan Spáčil, Petr Soukup

Fotogalerie
13 fotografií