Sobotní módní přehlídka je vrcholem ostravského Fashion Weekendu. A její hvězdou měla být topmodelka Simona Krainová. Jenže ta zkolabovala v Brně na vystoupení, u kterého byl také Leoš Mareš a Ondřej Sokol. Simoně přispěchali okamžitě na pomoc lékaři.

Spadla před lidmi a pomohli jí do zákulisí. Doktoři jí dali kalciovou injekci a doporučili jí CT vyšetření. Záhy odjela do Prahy,“ řekl Blesku zdroj, který měl být v Brně u toho, když se modelce udělalo zle. "Už před akcí si stěžovala na bolest krční páteře a trochu se bála, jestli akci zvládne. A to chtěla ještě odjet do Ostravy," dodal svědek z Brna.

Simona se do poslední chvíle snažila dovolat manželovi a zajistit si okamžitý převoz do Ostravy, kde chtěla večer vystoupit. To jí ale lékař zakázal s tím, že jediné, co teď může, je ležet na lůžku. Krainová je podle zdroje Blesku kvůli tomu zcela psychicky na dně.

Nezlobte se, nic nebudu komentovat. Moje manželka a její zdraví je pro mě to nejpřednější na světě,“ řekl Blesku manžel topmodelky Karel Vágner, který je sám už v Ostravě a své manželky se tedy nedočkal. Alespoň na dálku se tak vše snažil řešit alespoň telefonicky. Ostatní modelky, které v Ostravě mají vystupovat, jsou prý v šoku. Aneta Vígnerová a Eliška Bučková prý nicméně Simoně drží pěsti, aby se dala dohromady co nejrychleji.

Simona Blesku sice telefon nezvedla, ale na dotaz stran kolapsu odpověděla SMS zprávou: „Nezlobte se, není mi dobře. Kdykoliv jsem ve své pracovní kariéře byla schopna splnit své pracovní závazky, tak jsem to udělala, dnes to možné nebylo.

Fotogalerie
15 fotografií