Podle tvrzení webu Expres měla blondýnka dostat výpověď na hodinu a okamžitě tak skončit s moderováním pořadu Paparazzi. „Vzhledem k častým dotazům včera i dneska bych se ráda vyjádřila, k mému údajnému vyhazovu na hodinu z TV Barrandov. Nepřátele musím zklamat a fanoušky potěšit. Neodcházím,“ vyvrátila vše Kateřina prostřednictvím sociálních sítí.

„Nikdo mě odnikud nevyhazuje na hodinu a rozhodně na ničem nemá podíl jakákoliv lživá kampaň okolo Tomáše, která se mě netýká,“ popírá všechno kolem nedávných spekulací.

Naopak tvrdí, že místo výpovědi jí televize nabídla rozšíření spolupráce. „Pro Barrandov jsem přes rok odváděla dobrou práci, v televizi jednoduše měřitelnou sledovanosti, která byla v rámci této konkrétní taková, ze mě vedení během zmiňovaného roku nabízelo projektů víc.“

Jenže vzápětí sama přiznává, že coby moderátorku Paparazzi ji už vídat nebudeme. „Konkrétně Paparazzi je moje dítě i po dramaturgické stránce a Alice Bendová skvělá holka i kamarádka a do projektu se výborně hodí,“ uvedla a potvrdila tak spekulace, že její náhradou má být právě Bendová (44), která už na Barrandově převzala i pořad Můžu dál? po Aleši Cibulkovi (40). Ten se v minulosti nechal slyšet, že za jeho koncem v televizi stály napjaté vztahy s vedením.

To prý ale není případ Kristelové. „S vedením televize nemám jediný problém, naopak si tam dobrých vztahu vážím a troufám si tvrdit, že je to i naopak, vzhledem k tomu, že jsme v častém a milém kontaktu. V životě i v televizním světě se věci mění v rámci vývoje velmi rychle a mívají svůj důvod. I Vy se o tomto konkrétním včas dozvíte,“ slibovala někdejší moderátorka Afér. Z těch jí již před časem «vyšoupla» Heidi Janků (54).

VIDEO: Kateřina Kristelováo vztahu s Řepkou: O nevěrách nechci raději vědět

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: O nevěrách nechci raději vědět Adriana Krátká / BPŽ

Kateřina tvrdí, že pauzu na Barrandově si přála ona sama. Údajně z osobních důvodů. „V osobnější rovině dovysvětlím stručně. Po narození dcery jsem nepřetržitě pracovala roky,“ popisuje maminka dcery Claudie (7), kterou má s exmanželem, hokejistou Martinem Tůmou (32). Teď si prý chcce konečně dopřát odpočinek, který jí tehdy nebyl dopřán.

 „Nikdo se nemusí bát, ze bych se neuživila. Mám muže, který se přes jakoukoliv snahu o to, nominovat ho na pražského elitního bezdomovce z Armády Spásy, postarat umí a taky skvěle stará. Já sama se podílím na projektech, které s televizí nesouvisí, je jich hodně a při své finanční gramotnosti mužů být doma klidně rok. Obavám se, ale že tenhle plán nevyjde. Klid si zasloužíme s Tomášem oba,“ jala se obhajovat i partnera, fotbalistu Tomáše Řepku (43).

Na závěr pak Kateřina poděkovala fanouškům za jejich přízeň a znovu apelovala na veřejnost, aby nevěřila všemu. „Opravdu ne všechno, co se píše, JE PRAVDA. A nepoddávejte se touhám zvracených lidi ubližovat. Ublíží Vám totiž jenom ten, komu to dovolíte. Ostatním se můžete zasmát a já a Tomáš to děláme denně,“ dodala.

K celé kauze se vyjádřila i samotná televize. „Každý pořad má svůj vývoj a s ním někdy přichází i změna moderátora," okomentovala výměnu Kristelové v pořadu Paparazzi tisková mluvčí TV Barrandov. „Spolupráci s Kateřinou Kristelovou na jiných formátech nyní zvažujeme,“ doplnila mluvčí.

Fotogalerie
55 fotografií