Muzikálové hvězdě Slováčkové (22) se splnil její dětský sen. Na sociální síti se totiž pochlubila s fotkou, na níž je v objetí s herečkou Janou Nagyovou (58) alias pohádkovou Arabelou. „Dneska jsem se v Domažlicích potkala s mou nejoblíbenější a s nejkrásnější (samozřejmě i s Xenií!!!!) princeznou všech dob. Jana Nagyová. Legendární Arabela,“ vysvětlovala Anička.

„Krásná, kouzelná a tak moc skvělá.... už můžu machrovat, že nemám fotky jen s Xenií,“ doplnila a vtipně narážela na fakt, že sestru Arabely si kdysi zahrála právě její maminka Dáda Patrasová. „Děkuji za krásnou vzpomínku,“ dodala na Instagramu dcera Felixe Slováčka (74).

Přitom ulovit snímek s Nagyovou není zrovna dvakrát jednoduché. Představitelka půvabné princezny ze známého pohádkového seriálu totiž žije už léta v sousedním Německu. Občas ale do Česka přece jen zaskočí.

V Düsseldorfu dříve Jana prodávala perníčky na vánočních trzích a věnovala se podnikání. Herectví už dávno pověsila na hřebík. Dokonce se nevrátila ani do druhé řady Arabely a její roli tehdy převzala Miroslava Šafránková (59) – mladší sestra Libuše Šafránkové (64). Právě představitelka Popelky přitom Slovence Nagyové v původním seriálu propůjčila hlas. Naopak na Slovensku zase Jana na oplátku nadabovala Libušku v pohádce Sůl nad zlato.

VIDEO: Poklad z archivu ČT: Jak se točily triky v Arabele?!

Video
Video se připravuje ...

Poklad z archivu ČT: Jak se točily triky v Arabele?! Česká televize

 

Fotogalerie
41 fotografií