Organizátoři proslulého zmrzlinového festivalu uspořádali pro Pražany zimní festival sladkého. „V roce 2016 jsme chtěli primárně připravit přehlídku vánočního cukroví s možností objednávky. Akci však uskutečňujeme až letos, jakýsi nultý ročník, s tím, že se přetransformovala v akci představující speciální sladkosti se zimním nádechem,“ prozradil organizátor Jiří Stasiňk.

Video
Video se připravuje ...

Nultý ročník festivalu sladkostí Prague Sweet Winter Eva Fornálová

Návštěvníci si v centru Hybernská mohli pochutnat na nejrůznějších sladkostech. V jednom stánku se tvořila obrovská fronta na teplé palačinky a taky na svařák. Uvnitř si zase mohli návštěvníci objednat sladkosti, které byly chlazené, tedy dortíky, makronky i ono zamýšlené vánoční cukroví. Toho tady ale bylo poskrovnu.

Přeslazená neděle

Na to, že se jednalo o úplně první ročník tohoto festivalu, byli návštěvníci spokojeni. „Máme přeslazenou neděli, i když tady není tolik stánků... A navíc tady můžeme zabavit i děti. Takže velký palec nahoru,“ chválila návštěvnice Darina, která přišla s celou rodinou. 

Pokud jste promeškali nedělní akci, nezoufejte. Rozhodně není poslední. Organizátoři ji opět plánují za rok v listopadu.

Podívejte se, jak to tady vypadalo:

Fotogalerie
42 fotografií