Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Celebrity na síti: Halloween, Doležalová na mikádo a zásnubní prsten Koblížkové

4. listopadu 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

Marii Doležalovou (30) známe hlavně s dlouhými zrzavými vlasy. Po devíti letech se ale rozhodla pro razantní změnu: mikádo. "Devět! Devět! Devět let jsem měla dlouhý vlasy. Skoro celou dobu jsem tajně snila taky o tomhle. Tak dnes. Ne kvůli roli, ale kvůli sobě." 

Minulý týden se nesl v duchu Halloweenu a profily slavných na sociálních sítích plnily hlavně fotky jejich propracovaných kostýmů. Skvělý nápad měla Fergie (42) se svým synem Axlem (4), který šel za Petra Pana. Fergie byla za vílu Zvonilku. Kleopatra je oblíbeným halloweenským kostýmem, převlékly se za ni zpěvačka Nicole Scherzinger (39) i Eva Herzigová (44).

Věděli jste, že Aňa Geislerová (41) si v roce 2000 zahrála v klipu Boba Sinclaira k písničce I Feel For You? Na svém Instagramu sdílela záběr z videa, kde je za vycházející hudební hvězdu. Více ve fotogalerii – i zásnubní prsten Moniky Koblížkové, která řekla ano Leoši Marešovi (41)!

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Lucie Houdková