Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dcera oligarchy se vrátila na místo, kde zabila 6 lidí! V poutech ukazovala, jak se nehoda stala

Autor: lm - 
3. listopadu 2017
11:00

Dcera ukrajinského oligarchy, která svou bezohlednou jízdou zabila šest lidí, se vrátila na místo činu! V poutech ji tam přivedli policisté kvůli rekonstrukci osudného večera. Dědička nadále zůstává ve vazbě.

Dcera ukrajinského multimilionáře Vasilije Zajceva Alyona (20) způsobila 18. října hororovou autonehodu v Charkově. Dědička se městem řítila více než stokilometrovou rychlostí a vjela do křižovatky na červenou, kde se srazila s druhým vozidlem. Náraz její vůz odhodil do davu lidí. Šest jich nehodu nepřežilo.

Soud poslal dědičku do vazby z obavy, že by ze země s pomocí vlivného otce uprchla. Z cely se dostala ven jen na policejní rekonstrukci, při které vyšetřovatelům ukazovala, co se osudného večera stalo. Dědička byla po celou dobu v poutech a navíc byla připoutaná k policistovi.

Alyoně hrozí až deset let ve vězení. A trest bude nejspíš opravdu tvrdý, protože řídila nebezpečně delší dobu. Během uplynulých dvou let ji policisté chytili hned osmkrát kvůli porušování silničních pravidel. Její otec, multimilionář Vasilij Zajcev, po nehodě slíbil všem zraněným a pozůstalým finanční kompenzace. Zřejmě ve snaze snížit anebo úplně zrušit trest, který čeká jeho dceru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání