Hudebník a skladatel opustil tento svět již 12. srpna a o týden později se dočkal pohřbu v pražských Strašnicích. Vdova Heidi však v sobě ještě dlouho poté hledala sílu dojet si do krematoria pro urnu manžela a najít pro ni vhodný prostor.

Jak už dříve předesílala, rozhodla se, že místem posledního odpočinku se stane zahrada domu, kde spolu manželská dvojice strávila řadu šťastných let. „Zahradu v Uhříněvsi Ivoš moc miloval, staral se o ni, a navíc bude takhle stále se mnou. Myslím, že to bylo dobré rozhodnutí,“ uvedla pro Aha! Janků.

Pavlíkův syn Adam (42), který letos přišel kromě táty i o maminku Věru Špinarovou (†65), proti tomu také nic neměl. „Nechal jsem na Heidi, kde tátu pochová. A myslím, že to vymyslela skvěle,“ okomentoval volbu své nevlastní matky.

VIDEO: Heidi Janků nezvládla první koncert po smrti manžela…

Video
Video se připravuje ...

Heidi Janků proplakala první koncert po smrti manžela… Jiří Krušina

Jenže předtím, než mohlo k uložení urny do země dojít, chtěla brunetka zahradu upravit. Také si přála vybrat vhodný termín, kdy by se celá rodina mohla setkat a ještě jednou se s Ivem rozloučit. Vzhledem k tomu, že příbuzní jsou rozesetí všude po Čechách a Moravě, bylo těžké vše zkoordinovat. Nakonec se ale domluvili na Dušičky, tedy čtvrtek 2. listopadu. „Na pětadvacet let, co jsme byli spolu, budu ale stejně myslet každý den,“ přiznala novopečená moderátorka pořadu Aféry.

Fotogalerie: Pohřeb manžela Heidi Janků Ivo Pavlíka (†84)
129 fotografií

Smutek jí z hlavy ale jistě vyžene nový člen rodiny, na jehož příchod na svět Janků netrpělivě čekala. Zamluvila si totiž nenarozené štěňátko knírače a doufala, že se narodí kluk. Teď se jí přání vyplnilo. „Krásná zpráva a ještě hezčí fotka. Tak nakonec dvě holčičky a dva kluci – jeden bude můj. Nemůžu se dočkat!“ radovala se na Facebooku zpěvačka.

Ta dokonce už prozradila i jméno, jaké zvířátku vybrala. „Bude se jmenovat Eda,“ odtajnila pro Aha! Heidi, která si nyní musí ještě počkat, až štěňátko trochu povyroste a ona si ho bude moci odvézt domů. Po pejskovi ostatně toužila už za manželova života. „Ivoš se bál, abych čtyřnohému členu rodiny nevěnovala víc pozornosti než jemu,“ vysvětlovala, proč si nakonec po smrti knírače Falca, s nímž se v 80. a 90. letech nechala fotit na titulní stránky časopisů, dalšího mazlíčka už nepořídila.

VIDEO: Poslední rozhovor Heidi před smrtí Pavlíka: Nechutenství a smutné pohledy…

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Heidi Janků před smrtí manžela Ivo Pavlíka (†84): Nechutenství a smutné pohledy… David Turek, Jan Jedlička

VŠE O SMRTI IVO PAVLÍKA ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
76 fotografií