V květnu se moderátor Leoš Mareš po devíti letech rozvedl se svojí manželkou Monikou Marešovou, se kterou má dva syny. Mnozí tedy jeho zasnoubení s krásnou Monikou očekávali. Leoš ale nechtěl ponechat nic náhodě a celou žádost o ruku si pořádně promyslel...

V týdnu jsem pozval @monikakoblizkova na víkendový výlet s tím, že nebude vědět kam jedeme. #Překvapení Včera jsem vstal brzo ráno a odjel do Dvora Králové za jejím tatínkem. Byl trošku překvapený. Předal jsem kytici jeho manželce a říkám mu "Přijel jsem Vás požádat o ruku Vaší dcery, protože jí miluju a chci si jí vzít" Odpověděl "A ona říká co ? " - No ona to ještě neví :-))) - Aha, no jo vlastně.. - Dojeli jsme do Mariánek na hotel. Dali jsme si večeři a po jídle jsem vzal deky, pozval Avíka na terasu a v tu samou vteřinu začal ohňostroj jen pro ni na naší písničku od Coldplay. Když přišla TA chvíle, vyndal jsem krabičku. Monika mně pak řekla, že jí to vůbec nedošlo, viděla krabičku, ale myslela si, že to je nějaký dárek. No a pak už jsem klečel.. #AŘeklaAno Lights will guide you home And ignite your bones And I will try to fix you #JoANeníTěhotná

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares),Říj 29, 2017 v 7:48 PDT

„Včera jsem vstal brzo ráno a odjel jsem do Dvora Králové za jejím tatínkem. Byl trošku překvapený. Předal jsem kytici jeho manželce a říkám mu: Přijel jsem Vás požádat o ruku Vaší dcery, protože jí miluju a chci si jí vzít. Odpověděl: A ona říká co ? - No ona to ještě neví - Aha, no jo vlastně," popsal Leoš začátek dne D.

Poté vzal Moniku a odjeli spolu do hotelu Esplanade v Mariánských lázních. „Dali jsme si večeři a po jídle jsem vzal deky a pozval Avíka na terasu a v tu samou vteřinu začal ohňostroj jen pro ni na naší písničku od Coldplay. Když přišla TA chvíle, vyndal jsem krabičku. Monika mně pak řekla, že jí to vůbec nedošlo, viděla krabičku, ale myslela si, že to je nějaký dárek. No a pak už jsem klečel,“ uvedl Mareš s vtipným upozorněním, že Monika není těhotná.

I said YES ❤️

Příspěvek sdílený Monika Koblížková (@monikakoblizkova),Říj 29, 2017 v 7:48 PDT

Krásná brunetka se pak na sociální síti pochlubila prstýnkem s velkým kamínkem, který jí Leoš nasadil na levý prsteníček. „Řekla jsem ano,“ napsala k fotografii. A my gratulujeme!

Fotogalerie
54 fotografií