Byla to velká sláva. Palác Lucerny byl narvaný k prasknutí, protože všichni chtěli vidět zpívat Martu Kubišovou a její hosty. Na pódiu se objevila také Aneta Langerová, která se nedávno rozešla se svojí přítelkyní dokumentaristkou Olgou Špátovou. Ta už je dneska maminkou malinkého miminka a partnerkou kameramana Jana Malíře, který je o 35 let starší než ona.

To, že se Olze narodila krásná holčičko, zřejmě v Anetě zanechalo stopu. Nebo jí začaly tikat biologické hodiny? Prozradila totiž, že mateřství plánuje! „Teď si dám trochu pauzu od práce. S dítětem to nesouvisí – těhotná zatím nejsem, ale chtěla bych být. Až to přijde, tak se to dozvíte,“ řekla Blesku zpěvačka.

Aneta i ostatní hvězdy si koncert i večírek po něm pořádně užily. Popovídala si také s Lucií Bílou, která dorazila s přítelem Radkem Filipim. Z hlediště Martu podpořili třeba herečka Bára Hrzánová nebo zpěvačka Jitka Zelenková. Nechyběl ani ministr kultury Daniel Herman, který Martě předal kytici anebo herec Ondřej Vetchý se stylově zastřiženými vousy. "Bylo nám velkou ctí zrealizovat Martin poslední koncert v pražské Lucerně. Bylo velmi dojemné pozorovat, jak ji lidé odmítali pustit z jeviště," popsal Blesk.cz závěr koncertu Petr Větrovský z VDN Promo.

Fotogalerie
99 fotografií