Poté, co ji italský fotbalista Gigi Buffon (39) opustil kvůli jiné ženě, si Alena prožila velmi těžké chvíle. Teď je ale spokojena po boku miliardáře Alessandra Nasiho (43). Jak ale sama přiznala, už je opatrnější. „Méně mu toho odpustím. Říká mi: Mám smůlu, že jsem přišel až jako druhý, teď to všechno odnesu,“ uvedla modelka a herečka v rozhovoru pro časopis Moje psychologie.

Chovat se jako úplná stíhačka se jí ale příčí. „Když někam odchází, neptám se, kam jde a s kým. Tím, že jsem přišla o manžela, jsem nezačala být podezřívavá a kontrolující,“ uvádí na pravou míru Šeredová a dodává, že dědicovi Fiatu nekontroluje ani telefon.

Zřejmě na tom má svůj podíl i fakt, že je brunetka stále provdaná za Buffona, i když už spolu dávno nežijí. Jelikož se v Itálii rozvody táhnou o něco déle, musí si dvojice zkrátka počkat, než bude jejich manželství oficiálně skončeno.

Přitom brankář a reprezentant si už stihl pořídit novou rodinu a dva syny, ty, které má s Alenou, vídá jen občas. „Není to úplně fifty fifty. Kluci bydlí u nás, některé dny jdou ke svému tátovi, přespí u něj a táta je druhý den odveze do školy. V létě s ním tráví část prázdnin,“ vysvětluje Češka, kterou jsme mohli nedávno vidět v seriálu Kapitán Exner.

VIDEO: Alena Šeredová má stále na krku nevěrného manžela! Rozvod jen tak nebude

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová má stále na krku nevěrného manžela! Rozvod jen tak nebude Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Střídavou péči by ostatně modelka ani nechtěla. „Varianta, že by děti trávily týden u mě a pak týden u táty, by mi nevyhovovala. Děti by mi chyběly.“ Teď už spolu s někdejším partnerem situaci zvládají dobře, avšak když byli jejich děti menší, bylo prý vše o poznání dramatičtější.

„Když si poprvé měli zabalit tašku a jít k tátovi, bylo to hodně emotivní. Menšímu z nich byly teprve čtyři roky a vůbec to nechápal. Brečeli jsme všichni tři, ale řekla jsem jim: ‚Jste spolu, chytněte se za ruku, zvládnete to.‘ Dnes to je úplně v pohodě,“ dodala pro časopis Moje psychologie Šeredová.

VIDEO: Alena Šeredová nevaří! Kdo se stará o stravu synů?

Video
Video se připravuje ...

Alena Šeredová nevaří! Kdo se stará o stravu synů? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
99 fotografií