Někdejší «Blbou blondýnu», kterou poslední dobou vídáme spíše jako zrzku, nemile překvapil incident, který se jí stal během nakupování. Nejenže ji totiž prodavačka v jednom z obchodů poznala z televize, ale hned se jí začala možná až přehnaně věnovat. „Byla jsem kupovat nějaké spodní prádlo do představení a od paní prodavačky jsem se dozvěděla, že už si v televizi všimla, že tam nic nemám,“ postěžovala si ve videu na Instagramu Pazderková a narážela tím na svá ňadra.

Zdůraznila také, že se s onou ženou nikdy předtím neviděla. Prý ji předtím ani neobsluhovala, zkrátka se k ní přitočila a hned ji zkritizovala. „Zřejmě asi nepovažuje velikost 80 B za nějakou plnohodnotnou, a aniž bych ji o to prosila, nebo si stěžovala, tak mi hned navrhla, že nepotřebuji push-upku, ale potřebuji double push-up,“ vyprávěla lehce dotčeně Iva. „Ano, double push-up. A samozřejmě to udělala přímo před ostatními zákaznicemi v tom obchodě.“

Něco takového ji dost zaskočilo. „Já jsem se vzmohla jenom na to, že jsem jí řekla, že moje prsa mají naprosto ideální velikost, já jsem s nimi strašně spokojená a push-upku mám na sobě maximálně tak dvakrát do roka, protože ji prostě nepotřebuji,“ popisovala svou odpověď prodavačce, která se asi jen snažila jí prodat dražší produkt a ani si neuvědomovala, jak to může vyznít.

VIDEO:  Iva Pazderková jako Pink v Tvoje tvář má známý hlas

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková jako Pink archiv TV Nova

Pazderkové se ale zážitek rozležel v hlavě a ona se posléze prostřednictvím internetu do prodavačky pustila. „Cizímu člověku, aniž by si postěžoval, nebo se vás ptal, přece nebudete vykládat, že má něco špatně a že něco potřebuje vylepšit. Já taky nechodím a neříkám cizím paním třeba: ‚Jéžiš, vy máte obrovskou p**el. Vy byste si neměla pořídit superstahovací gaťky, ale ultragigasuperstahovací gaťky!‘ To se přece nedělá,“ rozohnila se někdejší porotkyně Tváře a neubránila se ani sprostým slovům.

Ve skutečnosti se prý ale nezlobí kvůli sobě. „Ve finále ani tak nejde o mně, ale jde o to, že tam může přijít někdo, koho se to opravdu může dotknout a může mít pocit, zvlášť v určitém věku, že něco s ním v pořádku není. A to by tak prostě nemělo být, to je úplná blbost.“ Vzpomněla i na ženy, které o prsa přišly kvůli zákeřné rakovině. „Moje prsa jsou bohudíky zdravá, to je obrovské štěstí,“ doplnila herečka.

„Každá prsa a každá p**del má svoje fanoušky a všichni jsou krásní. Právě proto, že jsou jiná. Nikdo vám nemůže nikdy vykládat, co máte dobře a co špatně,“ vzkázala svým fanouškům a radila jim, aby se měli rádi a neohlíželi se na ostatní. „Tohle celé jsem udělala bez filtru, zpocená, utahaná, ale šťastná,“ vysvětlila na Instagramu s tím, že ani ona není dokonalá. „Originalita a rozdílnost jsou krásné,“ dodala.

Fotogalerie
58 fotografií