Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Petru pronásledovali Albánci, pak zmizela: Je více jak týden pohřešovaná

Petru pronásledovali Albánci, pak zmizela: Je více jak týden pohřešovaná.
Petru pronásledovali Albánci, pak zmizela: Je více jak týden pohřešovaná.  (Autor: Policie SR)
Autor: dce - 
26. října 2017
16:56

Více jak týden pohřešuje rodina Petru Ondriskovou (37) z Brodského na Slovensku. Naposledy volala své matce s tím, že je na letišti v Innsbrucku a prosila ji, aby jí vyhledala spoje do Vídně nebo Brixenu. Pak už se neozvala. Její kamarádka prozradila, že ji pronásledovali Albánci.

Petra volala domů z Innsbrucku 17. října večer. Matka jí slíbila, že hned, jak bude moct, na spoje se jí podívá, jenže dcera už se jí neozvala. Její kamarádka Jana prozradila serveru Čas.sk, že Petra už delší dobu prožívala ne zrovna dobré období.

Už několik let pracovala v Itálii, nejprve jako pokojská, pak v továrně. Podle Jany je Petra přátelská, ale taky trochu naivní. Navíc si stěžovala, že má v poslední době špatný pocit. "Stěžovala se mi, že má problémy, že ji pronásledují Albánci, kteří bydlí vedle ní. Už to trvalo déle. Já jsem jí říkala, aby si dala pauzu a šla domů. Prosila jsem ji, ale ona nechtěla," popsala Jana s tím, že Petra nakonec změnila zaměstnání.

Nic ale nepomohlo a Petra byla pořád nespokojená. Podle Jany si navíc často psala na internetu s různými cizinci. "Říkala jsem jí, aby to nedělala, že to mohou být nebezpeční lidé, ale ona vždy odsekla, že jsou to její kamarádi. Jak to mohli být její kamarádi, když je nikdy neviděla," rozčiluje se Jana.

Policie po Petře vyhlásila celostátní pátrání, spolupracuje i s dalšími státy Evropské unie. Její kabelku navíc našli ve Vídni - byly v ní doklady i dva vypnuté mobily...

prycsnima ( 26. října 2017 22:26 )

 A porád budou ty krá vy naivní se tahat s nekompatibilníma slimoprimitívama. Komu není rady ,tomu není pomoci.!

knirek ( 26. října 2017 21:33 )

Poslední věta článku: Její kabelku navíc našli ve Vídni - byly v ní doklady i dva vypnuté mobily... Tak to je konečná...

villon ( 26. října 2017 17:41 )

Gastarbeitři z Albánye jsou široko daleko vyhlášení gentlemani. Neměl bych o ni strach.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání