Anketa zůstává i letos, stejně jako každý rok, bez zásadnějších výkyvů. Pokud by ale kdokoliv očekával, že v roce, kdy Helena slaví životní jubileum a vystupuje na jednom koncertě za druhým, zaboduje také ve Slavíkovi, je na omylu. „Nebudeme sdělovat pořadí, na kterém se paní Helena Vondráčková nachází v průběžných výsledcích hlasování. Nebylo by to spravedlivé vůči ostatním zpěvačkám,“ sdělila Blesku Petra Těšínská za pořádající agenturu Musica Bohemica s tím, že lidé mohou hlasovat až do 19. listopadu. Až tehdy se definitivně oddělí zrno (tedy šestice nominovaných) od plev.

Distancuje se

Agentura zatím odtajnila jména těch, kdo v průběžném pořadí dlí na prvních osmi místech. Vondráčkovou tam sice najdete, avšak Lucii (37), Heleninu neteř. „Slavíci mají opravdu dlouholetou minulost, já jsem získala jednoho zlatého a nespočet stříbrných a bronzových,“ připomněla Helena Vondráčková. „V minulých letech to byla anketa, která byla docela prestižní a sledovaná, i když nebyla vždy fér. Zdá se mi, že v posledních letech již ztrácí na své důležitosti, že ani pořadatelé již nedávají na výsledky ankety takový důraz jako dřív. Je to také vidět i na počtu poslaných hlasů,“ prohlásila už dříve zpěvačka, která naposledy zabodovala v roce 2002, kdy skončila druhá.

Pokud fanoušci chtějí své favority podpořit, mají stále možnost. Stačí jen kliknout na www.ceskyslavikmattoni.cz. SMS hlasy jsou zpoplatněny dle Vašeho tarifu, tedy stejně  jako obyčejná SMS zpráva.

VIDEO: Helena Vondráčková o prodeji domu na Floridě: Věděla, že přijde hurikán?

Video
Video se připravuje ...

Helena Vondráčková o prodeji domu na Floridě: Věděla, že přijde hurikán? Petr Macek, Lukáš Červený

VŠE O ANKETĚ ČESKÝ SLAVÍK 2017 ČTĚTE ZDE >>>

Fotogalerie
17 fotografií