Legendární dvojice Kaiser – Lábus rozhodně na tempu, které předváděli ve svých show, nic neztratila. Jejich představení Jak Kubrt se Sněhurkou jeli vlakem vzniklo spontánně, ale má drajv.
Video
Video se připravuje ...

Kaiser, Lábus – divadlo Markéta Reinischová, Aleš Brunclík


„Tyhle scénky z pořadů Možná přijde i kouzelník nebo Ruská ruleta jsou sice už vousaté, Kubrt oslaví pomalu třicátiny, ale občas se znovu vyhrábnou z archivů a jdou na obrazovce. A běží i na internetu. Tak jsme si řekli, proč se k nim nevrátit na divadle a trošku všechno neposunout. Baví se jeviště i hlediště. A protože léta nezastavíš, vypomohli jsme si novou krví a já jako Staník při předvádění vozemboucha mám vzhledem k věku dubléra,“ pochlubil se Kaiser, který si na premiéře vozemboucha jednou dal, ale pak raději vyzval dobrovolníka z hlediště. 
Po celou dobu je doprovází na kytaru Dáša Vokatá, která už pět let s Oldou žije. „Než jsem poznala Oldu, tak jsem tyhle scénky neznala, přece jenom jsem žila v undergroundu. Ale s Oldou je všechno jinak,“ řekla Blesk.cz Dáša, která se netají tím, že svému partnerovi občas nestačí. „Olda je na rozdíl ode mě velmi pružný a ohebný,“ směje se muzikantka.
Video
Video se připravuje ...

Dasa - rozhovor Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Video
Video se připravuje ...

Kaiser - rozhovor  Markéta Reinischová, Aleš brunclík


Video
Video se připravuje ...

Labus - Rozhovor rev. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií