Karel Janeček se proslavil románkem s lékárnicí Janou Doleželovou, který skončil ve chvíli, kdy během rozhovoru na kameru oznámil, že ještě žije s jednou ženou. A tím se přiznal, že nedokáže žít s jednou ženou, ale vyhovuje mu mít několik vztahů najednou.

Před dvěma roky se oženil s tuniskou matematičkou Mariem, s níž má syna Karla Yanise Nouriho. Ale netrvalo dlouho a našel si další ženu. Tentokrát jeho srdce získala absolventka Oxfordu Lilia Khousnoutdinová. 

"V současné době žiju ještě s jinou ženou a jsem šťastný,“ tvrdí Janeček. „Moje žena to přijala podle mě úplně nádherně. I když ona není typ, který to dobře snáší, ale teď je to dobré,“ dodal miliardář pro Luxury Prague Life, který Lilii poznal na cestě v Bhutanu, kde se snaží prosadit jako návrhářka nebo pořádá semináře o hrubém domácím štěstí a sebepoznání. Lilia se tituluje kněžka, která na různých přednáškách radí ženám, jak poznat své tělo a věčnou extázi. Napsala čtyři knihy.

Je matkou syna, kterého chtěla porodit doma, ale komplikace ji přivedly do porodnice. Sám Karel má kromě syna z předchozích vztahů dvě dcery Viktorii a Amálii a nebrání se dalším dětem. Společná fotografie, kde svou vyvolenou drží za břicho, mnohé napovídá...

VIDEO: Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky?

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
23 fotografií

 

Video
Video se připravuje ...

Miliardář Janeček o sexu: Panic až do osmnácti! Karolina Hošek, Tomáš Sovinský