Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Spolužáci jí řekli, ať se jde zabít. Youtuberka natočila srdcervoucí video

Video se připravuje ...
Sacha Davies mluví o šikaně
VIDEO: ZUZU SUZU, Sacha Davies
25. října 2017 | 14:00

Čtrnáctiletá zpěvačka, která točí videa na YouTube se stala obětí odporné šikany po tom, co začala sdílet svá videa a svěřila se se svým plánem zúčastnit se soutěže Británie hledá talent.

Vše začalo tím, že si mladá britka Sacha Davies vytvořila kanál na YouTube, kde sdílela videa, na kterých zpívá různé covery známých interpretů. Když přiznala, že se chystá zúčastnit soutěže Británie hledá talent, šikana nabrala na obrátkách. Tyrani Sache začali psát, že je tlustá a měla by se jít zabít, což mladou teenagerku uvedlo do depresí. 

I když je dívka na YouTube úspěšná a během dvou let nasbírala 10 tisíc sledovatelů, jejím videím se posmívali dokonce i učitelé a tyranizování spolužáků brali na lehkou váhu.

V desetiminutovém videu popisuje, čím prochází a tvrdí, že ji učitelé nutí, aby příspěvky smazala. Škola se k tomu odmítla vyjádřit. ,,Nevím proč jsem šikanovaná za to, co mě baví. Prostě jen dělám, co miluji a nechci za to být trestaná." říká ubrečená Sacha. Posoudit kvalitu jejího zpěvu můžete sami ve videu.

Video se připravuje ...
Sacha Davies a její první vdeoklip • VIDEO: Sacha Davies

Autor: kaj, Reflex.cz
Video se připravuje ...