Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Řidič (†42) na Uherskohradišťsku se čelně střetl s kamionem, při nehodě zahynul

Autor: ČTK - 
23. října 2017
23:27

Smrtí dvaačtyřicetiletého muže skončila dnes odpoledne srážka dvou aut na Uherskohradišťsku. Řidič osobního auta vjel do protisměru, kde čelně narazil do nákladního vozidla. Silnice číslo I/50 mezi Uherským Brodem a Bánovem byla kvůli nehodě několik hodin uzavřena.

K nehodě došlo kolem 16:15. Muž z Uherského Brodu vjel ze zatím neznámých důvodů se svým osobním autem do protisměru, kde v tu dobu projíždělo nákladní auto. „Po nárazu obě auta skončila mimo silnici,“ uvedl na webu policejní mluvčí Vladislav Malcharczik.

Řidič osobního auta utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl. Řidič nákladního vozu nebyl zraněn a dechová zkouška na alkohol u něj byla negativní.

Silnice mezi Uherským Brodem a Bánovem byla kvůli nehodě obousměrně uzavřena až do 19:30. „Další omezení provozu na této silnici bude zítra (v úterý, pozn. red.) v době vyprošťování kamionu,“ upozornil Malcharczik.

moiaza ( 24. října 2017 10:58 )

Z neznámých důvodů?? Pokud to nebyl sebevrah, tak ten důvod je zřejmě jasný. V silničním zákoně je o tom důvodu zmínka, v podobě věnování se řízení během jízdy. Asi udělal dotyčný řidič někde chybu. Ale už je mu ta chyba k ničemu. Už se z té chyby neponaučí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání