Kdo by si myslel, že je madam Felindra na pevnosti Boyard pořád, mýlil by se. Jak krotitelka divokých šelem svěřila, na pevnosti je s tygry jen část roku. „Tygry přivážíme na pevnost jen na dobu natáčení. A to je 6–9 týdnů,“ uvedla v rozhovoru pro web Pluska.sk s tím, že jinak pracuje pro park Le Puy Du Fou a objevuje se se zvířaty hlavně ve filmových produkcích. Mimo jiné se objevila i v české verzi pořadu, který se vysílal minulý rok i letos na podzim na televizi Prima. Neodvysílaly se však všechny díly. „Odvysílala se jen část z druhé série. Pokračování je plánováno na začátek příštího roku,“ vysvětlila TV Prima.

Felindra je součástí pořadu od roku 1991 a každý den s tygry začíná čištěním klecí. Tygři podle ní potřebují velmi zaměstnat, aby dali pokoj. „Samozřejmě, tygři potřebují trénink. Kdyby neměli pravidelný trénink, nedalo by se s nimi dělat absolutně nic. Show a kamery si vyžadují ještě přísnější disciplínu,“ vysvětlila Felindra.

Krotitelka divoké zvěře také prozradila, jací jsou tygři z Pevnosti. „Kali je agresivní a nervózní. Minh je velmi bystrý a méně agresivní něž Kali. Kanji je spíš klidnější a lenivý, ale všichni tři dokážou změnit svoji náladu ve velmi krátkém čase,“ dodala Felindra, která na sebe prozradila, že je zasnoubená.

VIDEO: Podívejte se na střípky z Pevnosti Boyard.

Video
Video se připravuje ...

Zákulisní střípky z Boyardu: Co v sobotu v TV neuvidíte Youtube.cz/Jitka Nováčková

Fotogalerie
94 fotografií