Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Exministr vnitra havaroval opilý: Byl to jen zbytkový alkohol, hájí se

Autor: rc, lm - 
22. října 2017
14:16

V sobotu po poledni měl nehodu slovenský exministr vnitra. Gustáv Krajči (61) sjel na rovném úseku z cesty a skončil v příkopu. Po příjezdu policie byla provedena dechová zkouška, která byla překvapením pro všechny. Bývalý ministr totiž nadýchal 0,81 promile! Podle jeho slov však nadýchal jen zbytkový alkohol!

„Vyhýbal jsem se autu, které jelo z protisměru, a s autem jsem skončil v příkopě,“ řekl exministr TV JOJ na místě nehody, která se stala na rovném úseku mezi městy Spišský Hrušov a Jamník. Poté, co na místo dorazila policie, byla provedena dechová zkouška. Strážci zákona tak byli nejen překvapeni tím, že vidí svého bývalého šéfa, nýbrž i výsledkem zkoušky. Exministr totiž nadýchal 0,81 promile!

„Já jsem neměl alkohol. Já jsem měl zbytkový alkohol. My jsme včera oslavovali a dnes mi to ještě zůstalo,“ řekl exministr. „Nemělo by se sedat s alkoholem? No určitě že ne. To je samozřejmé, že je to tak. Ale člověk nikdy neví, neboť nemám vlastí dreger a neumím to změřit, takže jsem to podcenil zřejmě,“ dodal.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání