Tento týden se konala tisková konference ke snímku Milada, který přijde do kin 2. listopadu a posléze bude odvysílán i na Netflixu. Více než informace o filmu ale mnohé zaujalo, jak něžně a důvěrně se držitelka pěti Českých lvů a herec, jedna z hvězd historického seriálu První republika, přivítali. Ti se totiž k sobě naklonili a vzájemně se políbili na obě tváře.

Ani poté k sobě nezůstali lhostejní, ale naopak se spolu bavili a smáli se vtipům toho druhého. Zřejmě si během natáčení příběhu o osudech Milady Horákové (†48) padli do noty. Přitom jsou ale oba zadaní, Geislerová je léta vdaná za režiséra Zdeňka Janáčka (39) a má s ním tři děti. Vyorálek s manželkou Zuzanou se naopak prvního potomka dočkali teprve nedávno.

Jejich sblížení pramení i z toho, že si ve filmu oba zahráli klíčové, ne zcela kladné postavy. Jiří zde ztvárnil tehdejšího předsedu vlády Klementa Gottwalda (†56), kterého si už dříve zahrál v seriálu České století.

Slavná zrzka se zase zhostila úlohy soudkyně Ludmily Brožové Polednové (†93) a zpočátku byla nervózní z toho, že šlo o reálnou osobu z historie. „Vycházíte přitom z toho, jak vypadala či mluvila, znáte její dikci,“ popisovala pro ČTK Aňa, která vše nastudovala z dobových záběrů.

VIDEO: První ukázka z filmu Milada: Horákovou hraje hollywoodská hvězda!

Video
Video se připravuje ...

První ukázka z filmu Milada: Horákovou hraje hollywoodská hvězda! Media List

Fotogalerie
37 fotografií