Je prostřední ze tří bratrů. Starší Ondřej (43) se živí jako lékař a mladší Kryštof (35) je herec jako on. Oba dva už rodiny založili, Matěj ale na matku svých dětí ještě nenarazil.„Člověk nepotřebuje stovky ženských, stačí jedna – ta pravá. Těch levejch za život potkáte dost. K tomu ale asi taky člověk dospěje až věkem. Mladí kluci jedou spíš na kvantitu než kvalitu a já jsem si v mládí užil dost,“ přiznává v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN představitel svérázného soukromého detektiva Prokopa Krále z nového seriálu Dáma a Král, který už v neděli na TV Nova nahradí veleúspěšnou Policii Modrava.

Zatím je zodpovědným strýčkem, se synovci a neteřemi prý tráví spoustu času. „Děti bráchů mě dojímají, Vídám se s nimi často, aby strejdu Matěje znali a věděli, že je veselej, že s ním je sranda. Zas nechci být úplně starej otec, to mi přijde nezodpovědný. Prostě uvidíme...“ říká Hádek.

Otázkám, kdy si pořídí vlastní děti, ale musí čelit často. „Čekám na tu jednu jedinou, se kterou je pak zplodím, aby se mě na to konečně všichni přestali ptát,“ dodává Matěj se smíchem.

Matěj Hádek poskytl rozhovor.
Autor: Archiv Blesku

VIDEO: Bratr Matěje Kryštof Hádek o roli feťáka: Každý máme někoho podobného v okolí.

Video
Video se připravuje ...

Kryštof Hádek o roli feťáka: Každý máme někoho podobného v okolí Blesk TV

Fotogalerie
10 fotografií