Vítr nám začíná sílit a my se pilně připravujeme na drakiádu. Už máte vyrobeného svého draka?“ těšily se pár hodin před začátkem organizátorky z Rodinného centra Letná, které uspořádaly zábavné odpoledne pro celou rodinu.

A zábava to rozhodně byla. V jednu chvíli to vypadalo, že si běhání po pláni užívají více rodiče než samotné ratolesti. „Malá ještě pořádně neví, jak na to. Škoda, že víc nefouká a je zima. Na zábavě to ale neubírá,“ hodnotila odpoledne s dětmi Alice.

Většina dětí se pak sešla u kýblů s jarovou vodou. „Je to boží,“ užíval si foukání bublin malý Tomášek. A tak na Letné nelítali pouze papíroví draci, ale také mýdlové bubliny nejrůznějších velikostí.

Provětrejte draka

Pokud jste tuhle akci promeškali, ale máte doma ve skříni draka, kterého jste letos ještě neprovětrali, nezahálejte. Ve čtvrtek a v pátek na to bude nejideálnější příležitost.

Nejen že nebude takové chladno, protože se teploty vyšplhají k osmnácti stupňům, ale ke všemu nebude tak zamračeno. Na nebi by se v nadcházejících dvou dnech mělo objevit jen pár mráčků.

Podívejte se na fotografie z odpoledne:
Fotogalerie
29 fotografií