Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tragédie na Jihlavsku: Chlapce (†4) usmrtila řezačka na kukuřici

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: pluska.sk)
Autor: cad - 
17. října 2017
10:07

Děsivá tragédie šokovala v pondělí večer obyvatele obce Stranná na Jihlavsku. Na silnici tam v vlízkosti obce zemědělský stroj usmrtil malého chlapce (†4). Nad jeho tělíčkem tam policisté našli zhrouceného řidiče.

Tragédie se stala okolo devatenácté hodiny. Přivolaní záchranáři na místě rezignovali na jakékoliv oživovací pokusy. Co se stalo v nadcházející tmě, zatím neví ani policie. „Jak se to stalo, teprve zjišťujeme,“ uvedla mluvčí policie Dana Čírtková.

Nikdo zatím netuší, zda jedoucí řezačka na kukuřici chlapce přimáčkla, nebo přejela. Případ nyní vyšetřují kriminalisté, kteří také zjišťují, jak se dítě do blízkosti stroje dostalo. „S ohledem na skutečnost, že se událost týká nezletilého dítěte a také s ohledem na jeho rodinu, nebudeme k případu poskytovat žádné bližší informace,“ dodala policejní mluvčí.

 

evru ( 17. října 2017 18:26 )

To je ta dnešní americká výchova. Udělat si děcko a pak se o něho nestarat a nechat to růst, jako dříví v lese. A kde byli rodiče. Je mi líto jen toho řidiče co to děcko srazil....

lunatic ( 17. října 2017 15:07 )

Hlavně,že se neustále píše o zneužívání dětské práce v rozvojových zemích

dfghjk ( 17. října 2017 12:19 )

Tak končí bulvár, nikdo mu neřekne ani slovo. Abych pravdu řek, pomalu mi začíná být líto i těch mediálních hyen, taky musí něco žrát, že ano. Když jsem viděl včera v bedně tu smečku, co se motala kolem Dalíka, který na ně taky sr al zvysoka, tak jsem si řek: to bych nechtěl dělat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání