Známý hudební producent a skladatel vyrazil do společnosti jen měsíc poté, co v nemocnici bojoval o život. I když se v poslední době snaží šetřit, předávání cen Artes v pražském Divadle U Hasičů si nemohl nechat ujít. Sám si ostatně odnesl jedno z ocenění, konkrétně cenu Mistra zábavního umění v kategorii hudební aranžér a dirigent.

Na pohled bylo patrné, že Vágner měl z pocty velkou radost. Hrdě před sebou tiskl vítěznou trofej v podobě divadelní masky, usmíval se a pózoval fotografům. Málokdo by řekl, že ještě v půlce září to s jeho zdravotním stavem bylo dost vážné.

Prozrazoval ho ale úbytek na váze, který byl patrný nejen z jeho lehce propadlých tváří, ale i z oblečení, které mu bylo volnější. Není divu, zhubnul prý 11 kilogramů. V pondělí pak odletěl na Krétu, aby pracoval na hudbě k novým dílům seriálu ČT S Jakubem v přírodě.

Dlouholetého kapelníka Standy Hložka (63), Hany Zagorové (71) či Petra Rezka (74) přitom musela před měsícem odvézt sanitka poté, co ho sužovaly nesnesitelné bolesti břicha. „Má otravu krve, rozjela se mu v organismu nějaká infekce,“ uvedla tehdy jeho dcera Tereza (25), která je již v sedmém měsíci těhotenství.

Hitmaker pak musel být nějakou dobu na kapačkách a lékaři mu provedli řadu testů. „Měl jsem čtyřicítky a pomalu o sobě nevěděl,“ vyprávěl Vágner s tím, že doktorům vděčí za život. 

VIDEO: Vágnerovi prý bylo zle i na pohřbu Ivo Pavlíka (†84). Myslel si ale, že je to ze žalu

Video
Video se připravuje ...

Karel Vágner na pohřbu Ivo Pavlíka (†84): Tajemství jeho největšího úspěchu! David Turek, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
53 fotografií