„Věříme, že se s agentem pana Depardieu nějak nakonec dohoneme. Řešíme to ve dne v noci,“ řekl Blesku producent Milan Friedrich, podle kterého má francouzský herec ve filmu nezastupitelnou roli.

„Měl na Zbirohu bydlet tři noci a točit dva dny od rána do rána. Všechno bylo domluvené, leč před natáčením začal hercův agent požadovat honorář pro pana Depardieu na ruku, což není v souladu se zákony EU a to já si netroufnu udělat,“ prohlásil Friedrich.

Zadlužený

Slavný Obelix, Cyrano z Bergeracu nebo Porthos z Muže se železnou maskou by podle informací Blesku okamžitě přiletěl, kdyby mu hned na letišti byla předána do ruky ještě před natáčením obálka se 160 tisíci eur (4 160 000 Kč), neboť jeho agent za jeden natáčecí den požaduje 80 000 eur. Kdyby totiž herci honorář přišel na konto, hned by mu ho, jelikož je zadlužen na daních, vzali. „Sám pan Depardieu velmi stojí o to, zahrát si v tomto filmu, se scénářem je srozuměn a těšil se na natáčení. Požadavky jeho agenta ale opravdu nemohu splnit. Pevně ale věřím, že se nějak dohodneme a pan Depardieu nakonec dorazí. I když jsme v Brdech už skončili, tak jeho scény milerádi dotočíme,“ uzavřel Friedrich. 

V to, že Depardieu nakonec opravdu dorazí, věří i majitel zámku Zbiroh Jaroslav Pácha. „Pan Depardieu má u nás stále placené, vytápěné a připravené Zikmundovo apartmá,“ přiznal Blesku s tím, že v pozoru je připraven i šéfkuchař zámecké krčmy Rudolfovy kratochvíle. „Je to gurmán a milovník vína, takže naše staročeská a habsburská kuchyně mu určitě přijde k duchu,“ řekl Pácha.

VIDEO: Exbondgirl Denise Richards v Česku: Co si tu nejvíce zamilovala?

Video
Video se připravuje ...

Exbondgirl Denise Richards v Česku: Co si tu nejvíce zamilovala? FTV Prima

Fotogalerie
6 fotografií