Že Ewě a jejímu příteli Martinu Chobotovi zněly svatební zvony a oni si navlékli snubní prsteny, oznámila zpěvačka na sociální síti. A hned se strhla mela. Nikdo to totiž nečekal.

Bylo to v Čechách a v pohodě. Prostě roční promyšlená akce. Já mám ráda projekty, hledání překvapení a vždycky mě bavily logické úkoly. Takže tu svatbu jsem měla jako úkol, abych tam byla jen se svojí rodinou, a ono to vyšlo. Takže to vyžadovalo občas zalhání, občas nějakou strategii, ale musím se přiznat, že to stálo za to. To byl můj sen, užít si ten den bez novinářů, bez cizích lidí, bez toho, aby se povídalo, za kolik má šaty a kdo všechno na svatbě byl, a to se povedlo,“ řekla TopStaru Farna.

„Já, když jsem lidem a publiku věnovala své dětství, tak jsem chtěla mít svatbu pro sebe. Ale tečka, stačilo. Kdybyste nějaké slavné holky měly takový plán, tak napište a já vám prozradím, jak se to dělá. Tím, že jsem vdaná paní, zábava nekončí, ale teprve začíná, dodala Ewa, která se nyní může pyšnit krásným prstýnkem a také manželem Martinem Chobotem, kterého může mít pořád nablízku. Je totiž členem její kapely.

Video
Video se připravuje ...

Tak šel čas s Ewou Farnou: Z puberťačky vdanou paní Profimedia

Fotogalerie
52 fotografií