Džina z lahve začaly vypouštět u nás nepříliš známé herečky. Z toho, že je výměnou za roli nebo pod pohrůžkou zničení jejich kariér (do)nutil k sexu, ukájel se před nimi, potažmo je jinak vydíral, ho jako první obvinily Ashley Judd (49) a Rose McGowan (44). Ty ještě mluvily nepřímo, vše natvrdo řekla až Italka Asia Argento (42): „Orálně mě zneužil. Nemohla jsem se bránit, byl mnohem silnější. Tak jsem předstírala, že se mi to líbí, a doufala, že to brzy skončí.“ A tím utrhla lavinu a dodala odvahu promluvit i hvězdám mnohem zářivějším. Co o Weinsteinovi, který po propuknutí kauzy dostal vyhazov z práce, opustila jej manželka a odjel do léčebny pro sexuální závisláky, řekly?

„Na stole v kanceláři měl plno scénářů a nabídl mi, ať si vyberu. Potom začal vyprávět, že se pohádal s manželkou a že může mít sex, s kým se mu zamane. Došlo mi, kam míří, a spěšně jsem odešla.“ Heather Graham (48, Twin Peaks, Pařba ve Vegas)

„Vzal mě k sobě do pokoje, kde čekala nějaká žena. Chtěl, ať se začneme líbat, o což se ona začala snažit. Řekla jsem, že musím pryč. On ale zastoupil dveře a snažil se mě líbat na rty.“ Cara Delevingne (25, topmodelka)

„Seděli jsme na pohovce a povídali si, když se na mě zničehonic vrhl a snažil se mě políbit. Bránila jsem se, ale je velký a tlustý, takže jsem musela použít sílu. Několikrát jsem ho udeřila. Pak už mě nechal být...“ Léa Seydoux (32, Kráska a zvíře, Spectre)

„Bylo mi 22 let, když mi dohodil hlavní roli ve filmu Emma. Před natáčením mě pozval k sobě do hotelu, kde mě začal osahávat a říkal, ať jdeme do ložnice, kde mu udělám masáž. Úplně jsem ztuhla, byla jsem ještě děcko. Utekla jsem.“ Gwyneth Paltrow (45, Zamilovaný Shakespeare)

„V mládí jsem s ním měla jednu hodně špatnou zkušenost, proto jsem se rozhodla s ním už nikdy nespolupracovat. Ostatní herečky jsem nabádala, ať udělají totéž.“ Angelina Jolie (42, Lara Croft, Pan a paní Smithovi)

VIDEO: Deset nejlepších rolí Angeliny Jolie

Video
Video se připravuje ...

Deset nejlepších rolí Angeliny Jolie Youtube/MsMojo

Fotogalerie
7 fotografií