Joe Muczka poprvé v životě nemaloval na ženu, ale na muže. „Je to pro mne premiéra,“ prohlásil ve chvíli, když se před ním vysvlékl Muž roku 2016 Josef Kůrka. „Spodní prádlo si ale nechte,“ smál se Muczka, který si s barvami na svalovcově těle hrál asi půl hodiny.

„Je to hodně zajímavé, ale musí na to být tělo. A to já nemám,“ řekl Pavel Trávníček, kterého na akci doprovodila manželka Monika Trávníčková, syn Pavel Dytrta a nejmladší synek Maxmilián. 

Muže roku okukoval také zpěvák Milan Peroutka, jehož tělo už nějaký čas obdivují tisíce fanynek. „Já bych do toho taky nešel, teď jsem nebyl dlouho v posilovně,“ prohlásil rezolutně.

Oči na pomalovaném modelovi mohla nechat i vítězka letošního ročníku soutěže Czech&Slovak Photo Girl Petra Neuvirthová, sestra hokejového brankáře Michala Neuvirtha. Ta dokonce Muži roku na večírku rozepínala košili, aby si malby na jeho hrudi znovu prohlédla.

„Známe se, ale jsme jen kamarádi, mám přítele,“ upřesnila modelka, která už příští týden v úterý odlétá do Las Vegas, kde ji čeká profesionální focení a návštěva několika show.

 

Fotogalerie
12 fotografií