Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující agresivita školáka z Loun: Brutálně ztloukl dvě děti

Video se připravuje ...
Autor: uá, ljš - 
11. října 2017
16:06

Vzal si rukavice a pak chladnokrevně zaútočil. Na internetu kolují záběry napadení, ke kterému v Lounech došlo mezi žáky základní školy. Dva chlapce tam napadl útočník, kterému je teprve 15 let.

Chlapec si do Holárkových sadů v Lounech přivedl několik kamarádů. Ti ho na začátku vybízejí, aby do kamery pozdravil, a různě ho povzbuzují. Z videa je zřejmé, že tu útočník na své oběti čeká, na ruce si totiž dokonce oblékl bílé rukavice.

Vzápětí k němu přicházejí dva kamarádi, kteří se ho snaží od útoku odradit. „Kámo, oni zaplatili, nech je bejt, kámo,“ říkají mu. Útočník se však rozbíhá k dvojici přicházejících chlapců a bez varování na ně zaútočí.

Nejprve udeří menšího z nich, pak na vyššího, který je zřejmě hlavním terčem jeho zloby. Chlapce brutálně bije do břicha, hlavy i zad a také do něj několikrát kopne. Pak běží k druhému školákovi, který si mezitím sedl v bolestech na lavičku. I tomu uštědří několik dalších velmi tvrdých ran.

Následně se znovu vrací k prvnímu chlapci, který stále leží na zemi a schytá dva další kopance. „Nebudu, nebudu,“ odpovídá napadený na útočníkovy výhrůžky, kterým není rozumět, a snaží se krýt si břicho. Útočník si pak sundavá rukavice a odchází.

Video šíleného útoku okamžitě zděsilo obyvatele Loun. Vedení města proto již zahájilo sérii opatření, které mají zvýšit bezpečnost před školami. „Městská policie Louny ve spolupráci s Policií ČR zesílila hlídky v okolí lounských škol v ranních a odpoledních hodinách,“ píše se na stránkách města.

Případem se navíc okamžitě začala zabývat jak sociálka, tak policie. „Případ vyšetřujeme. Vzhledem k nízkému věku všech zúčastněných ale nebudeme sdělovat bližší informace,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Irena Pilařová.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání