Celým Českem před časem otřásla autonehoda u Obrnic, kterou dvě mladé dívky živě vysílaly na Facebooku. Během jízdy se totiž natáčely, vrtěly se do rytmů hudby z rádia, prozpěvovaly si, pily limonádu a líčily se.

Zkrátka dělaly všechno, jen už nedávaly pozor na cestu. Nakonec dokonce začala šoférka Nikola B. schválně zrychlovat, jenže rychlost nezvládla a narazila do protihlukové stěny. Následně přišla o život. Její spolujezdkyně Nikola V. skončila v nemocnici a dlouho se z celé situace vzpamatovávala.

Děsivá bouračka se odehrála v červenci a od té doby záznam šílené jízdy obletěl celý internet. Uvažovalo se dokonce o tom, že by snad video mohlo dalším podobným incidentům zabránit. Ostatně i řada známých osobností se posléze nechala slyšet, že už se nikdy za jízdy natáčet nebudou. Jenže od té doby uplynulo již hodně vody a záznamy z auta jsou tak čím dál častější.

Fotogalerie: Divoké zapíjení dcery Agáty Prachařové:…
108 fotografií

Této nerozvážnosti se nyní dopustil i manželský pár Prachařových. Modelka na svém Instagramu totiž zveřejnila krátké video, na němž její muž Jakub řídí. Jenže u toho si i zpívá a sem tam po manželce lišácky koukne. Naštěstí se ale většinu času dívá na vozovku před sebou.

I tak ale mohlo dojít k nehodě. K ní totiž stačí i těch pár vteřin, během nichž se odvrátil. Dvojici by tak neuškodila větší opatrnost, zvlášť s ohledem na to, že se jim v září narodila dcerka Mia. Jistě by neradi, aby se jim něco stalo a jejich holčička tak musela vyrůstat bez rodičů.

VIDEO: Z toho, jak spolu nyní Agáta s Jakubem vycházejí, je patrné, že si odpustili. Když byla ale Prachařová těhotná, prožili si velkou krizi.

VŠE O TĚHOTENSTVÍ AGÁTY PRACHAŘOVÉ ZDE>>

Fotogalerie
96 fotografií