Pro milovníky dobrodružství a zakázaných míst je zapomenutý zábavní park jako ráj. Dříve to ale bývalo místo plné zábavy a adrenalinu. Když byl v roce 2000 poprvé otevřen, stal se oblíbeným cílem místních i turistů, kteří si užívali divoké jízdy na tématických atrakcích DC comics ale i klasické ruské kolo či dětské řetízkové kolotoče.

Všechno se ale změnilo v roce 2005. Park otevřel naposledy 21. srpna, pak přišla předpověď, která varovala New Orleans, že na město míří hurikán. Ten zvedl hladiny vod a pumpy, které měly odvádět vodu z parku selhávaly. Six Flags se nachází v nížině a důsledkem hurikánu byl více jak měsíc zaplaven vodou, jejíž hladina se pohybovala mezi jedním až dvou metry.


Voda a vítr zničily park natolik, že byl uzavřen. 80% budov, které k parku patřily bylo zničeno, většina atrakcí byla kvůli korozi ze slané vody zničena. Z parku se stalo místo duchů.

Od té doby bylo několikrát oznámeno, že se různé firmy pokusí park opravit a znovu otevřít, žádný z těchto pokusů se ale nedočkal šťastného konce. Původní vlastník Six Flaxs z parku odvezl několik atrakcí, které díky své konstrukci ze speciálních materiálů odolaly  zničení a po rekonstrukci je rozmístil do jiných zábavných parků po Americe.

Od té doby slouží park už jen jako lokace pro natáčení. Kulisy zničeného zábavního centra se objevily například ve filmech Percy Jackson: Moře nestvůr, Úsvit planety opic nebo Jurský svět. Celý areál je hlídaný policií proti vandalům a nezvaným návštěvníkům a pro veřejnost je zavřený.