Pro americké město hazardu Las Vegas se Hůlka se svou partnerkou rozhodli proto, že oba milují cestování.

„Naše svatba proběhla u svatebního okýnka, ke kterému jsme přijeli – a nechali se oddat přímo v autě, prozradil primáckému TopStar čerstvě ženatý zpěvák. Jeho manželka Barbora, která je v pátém měsíci těhotenství, má blog o cestování, a tak jistě jejich cestě pomohla.

Zatímco pro Báru je to veselka první, pro Dana druhá. V roce 2002 se tajně oženil s tanečnicí Libuškou Rohlíčkovou. A i když to bylo v Česku, tak se letělo. Snoubenci přiletěli v sobotu v poledne malým dopravním letadlem z Prahy. Přistáli na prostějovském letišti a na Svatý Kopeček, kde proběhl obřad, je dovezlo deset limuzín s kouřovými skly.

Co se týče svatebního oblečení, tak zatímco poprvé se Hůlka ženil v modelu z dílny Jana Pištěka, syna světoznámého výtvarníka Theodora Pištěka, tak podruhé zvolil džíny a bílou košili. Jeho první manželka měla dlouhé bílé šaty a závoj od Beáty Rajské, jeho druhá žena krátké bílé krajkové šaty.

„Danovi přeji jen to nejlepší a ať najde štěstí v rodinném životě,“ řekla Blesk.cz Libuška, která po dvou nevydařených manželstvích s Danem a Pepou Vojtkem, našla štěstí s hercem Zdeňkem Rohlíčkem. Toho si letos o prázdninách vzala a v září přivedla na svět holčičku Elu. S Vojtkem má syna Matyáše.

Doufejme, že mu to napodruhé vydrží déle než na poprvé, kdy jeho manželství skončilo po dvou letech.

VIDEO: Daniel Hůlka: Postelí mu prošly davy žen, teď je sám jako  kůl v plotě!

Video
Video se připravuje ...

Daniel Hůlka: Postelí mu prošly davy žen, teď je sám jako kůl v plotě! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
25 fotografií