Na sklonku života Květa Fialová už nemluvila, ale návštěvy své jediné dcery Zuzany Hášové vnímala dostatečně. O smrti se ale bavily dříve a herečka ji požádala, že by si žádný pohřeb nepřála. 

„Maminka obřad nechtěla. Chtěla jen, aby si na ni lidé otevřeli šampáňo a zapálili za ni svíčku. Jenže já jí to asi nedokážu splnit. Myslím, že to nemůžu udělat těm lidem, kteří ji měli rádi a ve velkém mi píšou, že by se s ní rádi rozloučili. Proto jí nedokážu vyhovět,“ řekla Hášová v pořadu Prásk. A tak se poslední rozloučení s legendární Tornado Lou uskuteční v Divadle ABC, kde herečka léta hrála.

Když už tedy bude pohřeb, tak se očekávalo, že Václav Vydra zazpívá její oblíbenou píseň. Zesnulá herecká legenda s Vydrou jezdila se vzdělávacím programem po školách. V rámci tohoto programu si pak dokonce spolu zazpívali píseň Michala Davida (57) Colu, pijeme colu. Květa si hit z roku 1982 velmi oblíbila, a tak si přála, aby ji provázel i na cestě na onen svět.

„Myslím ovšem, že z toho mého zpěvu sejde, asi bych to nedal. Toto přání Květušce nesplním… Omlouvám se!“ přiznal pro Aha! herec. „Zazpíval bych jedině, kdyby seděla přede mnou v první řadě…“ dodal.

VIDEO: Zemřela Květa Fialová (†88): Už nepoznávala okolí, mysl jí zakalil Alzheimer!

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Květa Fialová (†88): Už nepoznávala okolí, mysl jí zakalil Alzheimer! redakce Blesk TV

Fotogalerie
35 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Konec nenávisti Harapese a Fialové? Tanečník vzkazuje: Květo, vše zapomenuto! DAVID TUREK, JAROSLAV BOUDA