„Brečela, tak jsem jí otřel slzu a ona mi na to řekla, jestli ji chci. Já na to, že ne. Pak jsem si stoupnul, že půjdu na záchod, vytáhl jsem přirození, a když jsem se otáčel, tak jsem přes ni upadl. Ona přitom už měla stažené legíny,“ líčil dnes soudu podle serveru novinky.cz situaci obviněný.

Znásilněnou dívku předtím opil, což před soudem nepopřel. „Bylo mi blbý pít sám,“ vysvětlil. Podle obžaloby měl ale přitom dívce, která byla přítelkyní jeho nevlastního syna, ještě do pití přimíchat léky.

Nalehl pak na ni, vysvlékl jí kalhoty a kalhotky, zacpal jí rukou ústa a poté došlo k pohlavnímu styku. Po dívce pak chtěl, aby o celé věci nikomu neříkala. Dívka poté bloudila po okolí, až z jednoho veřejného automatu zavolala na linku 158 a oznámila znásilnění,“ prohlásil v obžalobě státní zástupce.



Jaroslavovi K. určitě příliš nepomůže, že má za sebou již 17 trestů, z toho dva za znásilnění a jeden za pokus o znásilnění. Soud bude pokračovat v následujících dnech.

VIDEO: Sexuální otrokyni si chtěla z Michaely (18) udělat trojice mužů z Jihlavska.

Video
Video se připravuje ...

Trojice mužů z Jihlavska obžalovaná ze znásilnění a omezování osobní svobody Michaely R. (18) si vyslechne ve středu 24. května rozsudek. Zdeněk Matyáš