Sympatie mezi náhradními manželi Janou a Tomášem vznikly hned na začátku natáčení a po Výměně manželek se Tomáš rozešel s partnerkou Sabinou a dal to dohromady s Janou. Už třetí den k ní vlezl pod peřinu, ale Jana z jeho výkonů nebyla nijak nadšená. 

„V posteli není dobrý, ale on to dohání tím, co říká. Vše totiž umí perfektně okecat a udělat ze sebe takového chudáčka, že se s ním pak člověk vyspí snad jen z lítosti. Ten sex omlouvá únavou, vždyť má dvě práce a uvažuje o třetí,“ svěřila se Extra.cz Jana. 

Video
Video se připravuje ...

Nejdrsnější Výměna manželek! Rvačka během osmi očí! TV Nova

Dokonce i potvrdila, že by měl mít Tomáše sklony k homosexualitě. „Ono mu je jedno, co v má v posteli, ale řekla bych, že ho spíše baví muži,“ přiznala. Tomáš totiž před časem natáčel gay porno, tudíž určité sympatie ke stejnému pohlaví mu skutečně nejsou cizí. 

Vztah Jany a Tomáše netrval dlouho. Matka dvou dětí brzy prokoukla, že expřítel její soupeřky Sabiny není zase takové sluníčko, jak se tváří. „Po Výměně za mnou začal jezdit a postupně ze mě vytahal pár tisíc korun. Jednou na dluh rodičům, pak zase na splátku úvěru a podobně. Dala jsem mu dohromady kolem deseti tisíc korun,“ svěřila se chovatelka hadů s tím, že ji pak i podváděl s jinými ženami. Dokonce se prý stýkal s osmi ženami najednou a Jana ho označila za bigamistu.

Video
Video se připravuje ...

Jak dopadne Výměna manželek? Drsná Jana vzplanula k náhradnímu manželovi! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Napadená Sabina ze šokující Výměny: Na hadí ženu si došlápla sociálka! Dcera našla jehly... Tereza Kühnelová

Video
Video se připravuje ...

Hadí Jana z drsné Výměny: Mlátil mě, až tekla krev! Děti to potvrzují! TV Nova

Fotogalerie
26 fotografií