Modelka na svém Instagramu často prostřednictvím fotek a krátkých videí informuje o tom, jaký má den. Minulý týden tak točila třeba svou výpravu do lesa na houby či pařbu na koncertě. Nyní ale odhalila i leccos ze svého partnerského života s Jágrem.

Nejprve se na sociální síti vysmála všem spekulacím o tom, že už je jednou nohou v Kanadě. „Tak teď jsem se v televizi dozvěděla, že prej zítra nebo pozítří odlítám do Calgary, což já samozřejmě o ničem nevím. Takže asi bych si měla jít zabalit věci, aby mi to neuletělo,“ líčila se smíchem svým příznivcům.

Video
Video se připravuje ...

Kopřivová prozradila: Jak se jí žije s mámou Jágra a jaká věc se nikdy nestane? Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Rozpustilá nálada ji ale neopustila ani posléze a Veronika si začala utahovat i z palčivého problému, jenž hýbe celým Českem. Natočila totiž krátkou scénku ze společné domácnosti s hokejovým bohem, který na záběrech sedí u stolu. Před sebou má ale potravinu, jež je u nás poslední dobou téměř vyvažována zlatem.

Pochutnává si totiž na zbytku másla rovnou z obalu a navíc bez pečiva. „Zlato, ale nejez to máslo jen tak,“ napomíná ho na videu Kopřivová. „Tady tu kostku jsme měli mít až do konce roku. Vždyť víš, jak je to drahý,“ rýpla si blondýnka…

Přitom ona sama moc dobře ví, jaké to je, když člověk musí počítat každou korunu. Teď se jí sice daří dobře, ale předtím, než se do sebe s Jardou zamilovali, si zažila své.

Kdysi totiž náhle přišla o práci a nasekala kvůli tomu řadu dluhů. „Neměla jsem na základní věci – nájem, splátky a jídlo,“ nechala se již před časem slyšet Veronika. Finanční nouze ji donutila dokonce tancovat u tyče. „Bylo to mé rozhodnutí. V tu chvíli ‚nejrychlejší a nejlepší‘ dočasná možnost, jak se dostat ze všech problémů, které byly noční můrou,“ hájila svou minulost dívka.

Fotogalerie: Jágrova holka: Rajda od tyče, nebo…
89 fotografií

Jágr ale s klidem přešel skandál kolem striptýzu své přítelkyně a zdá se, že ani cena másla ho evidentně nemůže rozhodit. Na slova své přítelkyně ve videu vůbec nedbal a nabral si nožem další kousek. „Kdo maže, ten jede,“ poznamenal jen stručně a dál pokračoval v jídle.

Zřejmě se ale jednalo jen o nadsázku, jelikož Jágr zatím stále zůstává v Česku, kde je pod dohledem »Mama Jagr«. Té by se jistě kostka másla jako večeře pro syna nelíbila a postarala by se mu o teplou a výživnou stravu. Jedině snad, že by si sportovec máslo dopřál místo dezertu.

Na ty si prý totiž velmi potrpí. „Jaromír je schopný sníst bábovku za den,“ uvedla nedávno Veronika v rozhovoru pro Top Star s tím, že teď všechno kolem kuchyně převzala právě její potenciální tchyně. Brzy se ale bude muset vrátit za plotnu zase ona, zvlášť pokud svého miláčka bude do Calgary skutečně následovat.

VIDEO: Veronika Kopřivová o svatbě s Jágrem mlží. Bude tedy veselka?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová o svatbě s Jágrem mlží. Bude tedy veselka? Igor Hellebrandt/ BPŽ

Fotogalerie
64 fotografií