„Náš Toníček má asi milion diagnóz, ale náladu mu to donedávna absolutně nekazilo. Bohužel ale od té doby, co jsem doma z nemocnice, hodně chřadne a přestal úplně jíst,“ napsala zpěvačka Anna K. na sociální síť s tím, že už Tonda mezi živými dlouho nebude. Alespoň podle slov psího doktora.

„Uvidíme, co přinesou další dny, ale nic moc hezkého nás asi nečeká. Rozhodně mého psího kamaráda nehodlám trápit ani minutu, pokud kvalita jeho života nebude dobrá. Musím to teď nějak vstřebat a prostě přijmout a rozhodnout se,“ svěřila se Anna K. se svými myšlenkami.

Její fanoušci tak nyní myslí nejenom na ni a její boj s rakovinou, ale také na chlupáče, který pro ni tolik znamená. „Poslali jste mi tolik krásné podpory a energie, za kterou vám už navždy budu vděčná a teď si jí trochu s vaším dovolením půjčím pro mého milovaného Toníka, třeba se stane další zázrak a ještě chvíli mne bude hřát jeho psí, věrná, láskyplná a neuvěřitelně šťastná duše,“ dodala smutně zpěvačka.

Video
Video se připravuje ...

Zákulisí nového klipu Anny K.! Co o ní řekli hvězdní kamarádi? abl

Se svými psy se rozloučili také zpěvák a herec Bořek Slezáček. Ten řekl poslední sbohem fenečce Amálce. A také Hana Gregorová, která pochovala boxera Pepu, kterého si pořizovala s Radkem Brzobohatým.

Fotogalerie
30 fotografií