Soutěž Miss Face Czech Republic, kterou založila modelka Taťána Makarenko (28), se letos dočkala již sedmého ročníku. Na finálový večer tak do hotelu Ambassador dorazilo mnoho známých tváří.

Kromě moderátora Davida Gránského (25) či vystupujících zpěváků Adama Mišíka (20) či Moniky Bagárové (23) například přítelkyně Jaromíra Jágra (45) Veronika Kopřivová (26) či moderátorka Monika Leová (26).

Nepřehlédnutelná byla také Eva Decastelo (39) v černých kalhotách a tričku. Přítomní pánové měli asi dost problém se jí dívat do očí, jelikož látka vrchní části jejího outfitu byla dost jemná a lehce průhledná. Herečka a moderátorka si navíc nevzala podprsenku, a tak jí pod tričkem prosvítaly bradavky v celé své kráse.

Odvážný model vynesla také Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová (24), která přišla s přítelem, fotbalistou Patrikem Dresslerem (26). Její dlouhá tmavá róba totiž měla nejen hluboký dekolt, ale také sexy rozparek, který odhaloval celou gazelí nožku brunetky. Jenže stačila chvíle nepozornosti a vykouklo i něco, co mělo zůstat skryto. Modelka ukázala rozkrok! Tmavé spodní prádlo ji v té chvíli zachránilo, jinak by si asi uřízla pořádnou ostudu.

VIDEO: Kvůli otevření nového baru se musely nedávno brunety Švantnerová, Votavová a Decastelo změnit na blondýny!

Video
Video se připravuje ...

Brunety Švantnerová, Votavová a Decastelo se změnily v blondýny! David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
39 fotografií