Květa Fialová toho za svůj život stihla hodně. Natočila spoustu úspěšných filmů, její jméno i tvář zná nejeden divák. Také jejímu manželovi, režiséru Pavlu Hášovi (†80) se podařilo prorazit. Na svém kontě má například kdysi tolik oblíbené Televarieté. Dceru Zuzanu tedy nezanechali bez prostředků.

Jak je ale možné, že dceru Zuzanu Hášovou (55) ani vnučku Dominiku (27) nečeká pohádkové dědictví, když toho maminka Květa tolik naspořila? Důvod to má celkem jednoduchý. Závěr života Květy Fialové byl poznamenán těžkou nemocí. V ústavní péči strávila celé roky, jen jeden měsíc přitom v Alzheimercentru, kde jí mohli poskytnout tu nejlepší možnou péči, vyšel na 30 000 korun.

Zdravotní problémy slavné herečky proto z dědictví nemalý kousek odkrojily. Zuzana ani Dominika ale zoufat nemusí. Květa si svých zdravotních potíží byla velice dobře vědoma už dlouhou dobu a právě proto, aby byly dcera s vnučkou zaopatřené, převedla veškerý svůj majetek na Zuzanu už v roce 2010. Tehdy se u ní totiž poprvé objevily vážné problémy.

Byt v 3+1 pražských Dejvicích o rozloze 80 mv hodnotě 7 000 000 Kč tak Zuzaně oficiálně patří už 7 let. Stejně tak Květina oblíbená chalupa v Chřibské, jejíž cena se odhaduje na cca 3 000 000 Kč. S luxusním bytem měla herečka jasné plány už dlouhou dobu před svou smrtí. „Jednou tady po mně bude bydlet Dominika,“ rozhodla Květa.

VIDEO: Květa Fialová jako Tornádo Lou ve filmu Limonádový Joe

Video
Video se připravuje ...

Květa Fialová jako Tornádo Lou ve filmu Limonádový Joe Facebook.com

Vše o herečce Květě Fialové čtěte ZDE >>>

Fotogalerie
34 fotografií