Dnes se některé ženy v mladém věku do svatby zrovna moc nehrnou a před založením rodiny dávají přednost kariéře. Bagárová, kterou v roce 2009 proslavila soutěž Česko Slovenská Superstar, ale smýšlí docela jinak. „Určitě bych se chtěla vdávat,“ práskla na sebe v rozhovoru pro týdeník 5plus2.

Z toho je jasné, že se po boku slovenského bubeníka Dávida Hodeka(20) cítí velmi šťastná. Jenže na veselku je třeba dvou, a tak rozhodnutí nezávisí jen na ní. „Myslím, že je to hlavně na chlapovi, takže uvidíme, jestli a kdy s tím přijde,“ krčí rameny Monika.

„Já bych rozhodně neodmítla. Miluju ho, jsem rodinný typ, mám ráda děti a za takové tři roky už bych chtěla mít svou rodinu,“ maluje si už růžovou budoucnost. Přitom ještě nedávno se nechala slyšet, že má na takové věci dost času a v tomto ohledu nijak nespěchá.

Ostatně se svým milým zatím nesdílí ani společnou domácnost. Zatímco Hodek žije na Slovensku, Bagárová má pro změnu rodinu v Brně. Za přítelem tak zatím jen dojíždí. Vztah na dálku jí ale problémy nedělá. „Zatím jsme úplně v pohodě. My jsme si na sebe čas udělali, a i když je to někdy náročné, tak děláme maximum pro to, abychom mohli být spolu,“ popsala kráska s jedinečným hlasem.

VIDEO: Krásná Monika Bagárová fušuje modelkám do práce! Vyskočí na nás i z toaleťáku?

Video
Video se připravuje ...

Krásná Monika Bagárová fušuje modelkám do práce! Vyskočí na nás i z toaleťáku? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Navíc je už prý na cestování zvyklá. Kvůli jejímu bývalému příteli jí to v minulosti hodně táhlo až do Ameriky. Vztah s místním boháčem Monice sice nevyšel, přesto jí hodně dal. Kromě zlepšení v angličtině mimo jiné i možnost rozjet za mořem pěveckou kariéru. „Byla to strašná náhoda, tak jak to občas v životě bývá.“

„V restauraci v New Yorku, kde jsem byla s mým přítelem, jsme náhodou seděli vedle agentky, se kterou se můj partner dal do řeči kvůli banálnímu podání kabátu. Za pár dnů jsem byla ve studiu, kde si mě chtěli naživo vyslechnout,“ vylíčila týdeníku 5plus2 zpěvačka, která dříve randila také s Benem Cristovaem (30). „Teď jsem ale ráda, že jsem zase hlavně doma, protože se tady všechno krásně rozjelo. Mám tady lásku, hudbu, rodinu, prostě všechno,“ dodala spokojeně.

VIDEO: Co Bagárová řekla o bohatém exmilenci?

Video
Video se připravuje ...

Čerstvě zamilovaná Monika Bagárová: Co řekla o bohatém exmilenci? Markéta Reinischová, Petr Soukup

 

Fotogalerie
51 fotografií