Spíš než s otcem Richard Müller vyrůstal se svou matkou, ke které měl velmi blízko. Dokonce tak, že spolu byli jednou v pornokině a neměli problém mluvit o sexu. Slavný slovenský herec raději trávil čas ve společnosti s kolegy než s rodinou. Když ale doma byl, Richard to velmi dobře poznal.

Kolikrát jsem dostal od táty, by se dalo spočítat na prstech jedné ruky. Ale pak to stálo za to. To jsem se při tom počůral i pokakal,“ svěřil se zpěvák v týdeníku Téma s tím, že ho otec zbil za to, že si hrál na vlakových kolejích nebo že si s kamarády hráli do pozdního večera na hřišti a nepřišel domů.

Jejich vztah byl problematický až do otcovy smrti. Müller se s ním bohužel ani nerozloučil. „Nestihl jsem to a to mě mrzí. S odstupem času se na to dívám jinak. On byl příliš hrdý a já příliš sprostý na to, abychom si k sobě našli cestu. Zajímal by mě třeba i názor na mou novou desku. On nikdy nebyl na mém koncertě, to mě mrzelo,“ přiznal Richard a dodal, že ke svému tátovi má nyní silnější vztah, než když žil. A to je podle jeho slov smutné. 

Richard Müller o nejmladším synovi: Chová se, jak kdybych nebyl jeho otec! 

Video
Video se připravuje ...

Richard Müller o tříletém synovi: Chová se, jak kdybych nebyl jeho otec! MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP, JAROSLAV BOUDA

Fotogalerie
27 fotografií