V mnohých fanoušcích Moravcové asi pořádně hrklo, když se na jejím Instagramu objevila řada fotek a krátkých videí ze svatby. Moderátorka je zde zachycená na louce, v půvabných jednoduchých svatebních šatech a s věnečkem na hlavě. Navíc v objetí se svým partnerem, slovenským fešákem Karolem. Nechybí ani prstýnky či kytice.

Romantická atmosféra ze snímků jen čiší. Jenže ve skutečnosti z Nikol ještě vdaná paní není. „Naše opravdová svatba bude ale až za rok,“ osvětlila hned někdejší modelka, aby se vyhnula záplavě předčasných gratulací. „Tak máme za sebou první společný profi focení a hned ve svatebním stylu s úžasným týmem,“ doplnila posléze i důvod, proč vůbec k »veselce nanečisto« došlo.

Díky focení má teď Moravcová alespoň jistotu, že její skutečný den D proběhne podle jejích představ. „Svatba bude 18. srpna 2018 na terasách Lucerny a bude v gipsy stylu,“ svěřila se před časem pro Blesk.cz s tím, že se snoubencem mají ve všem jasno.

Karola přitom poznala díky internetové seznamce Tinder a nyní pár oslavil teprve půlroční výročí. Přesto si je Nikol jistá, že právě on je ten pravý. „Vím, že je to všechno strašně rychlé, ale asi to tak má být. Karol je prostě muž mého života a já chci být paní Karolová,“ míní nastávající nevěsta.

VIDEO:  Do roka budu vdaná! Svatba bude v cikánském stylu, maluje si Moravcová

Video
Video se připravuje ...

Nikol Moravcová: Do roka budu vdaná! Svatba bude v cikánském stylu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
44 fotografií