„Těžce nesu, že se Deniska rozhodla postavit na vlastní nohy a jít bydlet se svým přítelem,“ řekla deníku Aha! Šárka. „Určitě to obrečím, ale tak to mají všechny mámy,“ dodala.

Denisa se rozhodla sestěhovat se s muzikálovým zpěvákem Robinem Puškášem, který je o deset let starší než ona. Maminka Šárka se ale o dcerku nebojí a doufá, že bude šťastná. „Myslím, že jsem ji dobře vybavila do života. Umí vařit, uklízet, prát. Dokáže se o sebe postarat. Dokonce zvládá i omáčky,“ pochválila dceru.

Chvilky loučení ale Šárku budou čekat znovu. Má doma totiž ještě mladší dceru Natálku. „Děsím se dne, kdy i Natálka se rozhodne bydlet sama. Ta naštěstí slaví teprve patnácté narozeniny, tak to bude ještě zadlouho,“ podotkla Grossová.

Nedávno bylo v rodině Grossových dokončeno řízení o dědictví a Denisa se díky tomu stane vlastníkem vlastního bytu. „Denisa bude majitelkou bytu na pražském Smíchově, kde měl její táta i advokátní kancelář,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj. Premiérova dcera ale nemovitost zřejmě podědí i s hypotékou, která má být sjednaná ještě na 17 let. I tak se jí to ale vyplatí! Grossovi za byt zaplatili 5,4 milionu, jeho hodnota ale každým rokem stoupá!

Video
Video se připravuje ...

Denisa Grossová o sestře, hvězdě Plesu upírů: Natálka je exhibicionista! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

Fotogalerie
21 fotografií