V pondělí kolem poledne se v bratislavských ulicích Mierová a Gagarinova ve čtvrti Ružinov rozezněla nepříjemná rána. Slovenský zpěvák Jožo Ráž to totiž v křižovatce nedobrzdil a svým vozem Suzuki narazil do vozidla před sebou, které se vyhýbalo sanitce.

Video
Video se připravuje ...

Jožo Ráž 17 let po nehodě a kómatu: Jsem živoucí mrtvola! Co nepoznali lékaři zde, ale až v Německu? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Všichni účastníci nehody však měli štěstí v neštěstí. Nikomu se nic nestalo a šlo pouze o pomačkané a odřené plechy. „Policisté případ uzavřeli jako škodovou událost,“ řekl bratislavský mluvčí Michal Szeiff. „Nebudu se vyjadřovat,“ řekl webu Pluska.sk sám zpěvák.

Před dvěma lety se mu stala velmi podobná nehoda, kdy nedobrzdil svoje auto a narazil do jiného vozidla a v roce 1999 měl Jožo Ráž jinou, daleko vážnější nehodu na motorce. U řeky Dunaj narazil do auta a byl ve velmi kritickém stavu. Nakonec se však ze svých vážných zranění vylízal, nicméně jizvy na jeho těle a zejména hlavě jsou připomínkou hrůzných chvil, které má zpěvák za sebou. 

Fotogalerie
20 fotografií