Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Záhadné úmrtí: Matka uložila trojčátka (5 měs.) ke spánku, ráno našla dvě mrtvá

Autor: lm - 
25. září 2017
17:53

K obrovské tragédii došlo o víkendu v anglickém městě Bridgend. Mladá maminka tu uložila svá trojčátka ke spánku, když si pro ně ale později přišla, dva chlapečci byli mrtví. Jejich smrt je záhadou.

Dva pětiměsíční chlapečci zemřeli a nikdo neví proč. Jejich maminka Sarah Owen (29) je objevila v postýlce bez známek života. Zoufalá žena začala ihned křičet o pomoc a pořád opakovala „mé děti, mé děti“. Bohužel jim už nikdo nedokázal pomoci.

Trojčátka Noah, Charlie a Ethan spali v jedné místnosti a zatím není jasné, jak to že Ethan jako jediný přežil. Matka ho po tragédii svírala v náručí a odmítla ho komukoliv dát.

„Sarah je svobodná maminka a trojčata byla její pýchou a radostí. Když se v sobotu ráno probudila, našla Noaha a Charlieho mrtvé. Křičela o pomoc, a když nikdo nepřišel, zavolala záchranku. Když záchranáři přijeli a odvedli ji z domu, stála venku a křičela ‚mé děti, mé děti‘. Byla naprosto rozrušená a tiskla k sobě Ethana. Pak je oba chtěli převézt do nemocnice, tak jsem jí nabídla, že jí podržím Ethana, než se obuje. Ale ona na mě zakřičela: ‚Nech mi mé dítě.‘ Byla na tom velmi špatně,“ popsala její kamarádka Anne (64).

Podle Anne byly děti mrtvé nejspíš už několik hodin. Případem se už zabývá i policie. Vyšetřovatelé už vyloučili, že by šlo o otravu oxidem uhelnatým či jiným plynem. Násilná smrt je rovněž velmi nepravděpodobná a policie se kloní k verzi, že šlo o „tragickou nehodu“. Přesnou příčinu smrti určí až nařízená pitva.

Video: Holčička se popálila při požáru dětské chůvičky, v nemocnici zemřela.

Přečtěte si o syndromu náhlého úmrtí kojence

verka1 ( 25. září 2017 18:18 )

Hezcí kluci Milující maminka, která by svým chlapečkům dala všechno...život není spravedlivý

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání