Tříska měl v pondělí začít natáčet nový film Jiřího Mádla Na střeše, v níž měl mít hlavní roli. Právě proto předtím podstoupil zdravotní prohlídku – jedná se o standardní proces kvůli pojištění filmu proti případným komplikacím. Podle informací Blesku prohlídka ukázala, že je legenda filmů Obecná škola či Radůz a Mahulena zdravotně naprosto v pořádku!

„Z důvodu vážného zranění pana Jana Třísky jsme prozatím odložili natáčení filmu Na střeše. O situaci nemáme podrobnější informace a nebudeme se k ní vyjadřovat. Nový začátek natáčení řešíme a oznámíme ho prostřednictvím našeho PR servisu,“ oznámila v neděli mluvčí filmu Uljana Donátová.

Video
Video se připravuje ...

Jan Tříska (80): Pořád běhám každé ráno! A proč nedostává žádné ceny? Petr Macek, Petr Soukup

Motiv toho, že by si byl Tříska vědom nemoci, která by jej přiměla k tak drastickému řešení, proto padá. Přesto policie zatím vylučuje cizí zavinění. Věc je v šetření, a jestli se jednalo o úmysl či kuriózní nehodu, se zjišťuje. Z vyjádření policejního mluvčího však zatím vyplývá, že Tříska skočil nebo spadl sám. „S ohledem na vážný zdravotní stav osoby, která z mostu skočila, neznáme bližší okolnosti celé situace,“ upozorňuje Hulan.

Fotogalerie
30 fotografií